Faculty & Staff Directory

Mirë se vini në Shkollën "Mihal Ekonomi"

Zgjedhja e shkollës së duhur është një vendim i madh. Zbuloni se si shkolla "Mihal Ekonomi" mund t'i shërbejë familjes tuaj.

Më shumë

Ne jemimë të mirët - Shkolla e parë private në Durrës

Një edukim i jashtëzakonshëm

Ne ju sigurojmë një arsimim cilësor  duke filluar nga klasa e parë  e deri në atë të 12 prej më shumë se 20 vitesh.

Shkolla jopublike Mihal Ekonomi është cilësuar si shkolla me rezutatet më të larta të Maturës Shtetërore, Durrës.

Një komunitet i kujdesshëm

Synimi ynë është që nxënësit të njohin dhe të njihen. Dëgjoni drejtpërdrejt nga nxënësit tanë se si është të jesh pjesë e Mihal Ekonomit.